Brugeroprettelse

Kære Patienter – INDEN du opretter dig som bruger, læs venligst nedenstående:

Vi modtager hver dag rigtig mange emails fra jer, som vi gør vores yderste for at besvare så hurtigt som muligt, men der vil ofte kunne gå op til  3-4 hverdage før I kan forvente et svar.

Vi beder Jer have tålmodighed og undlade at sende mere end én mail.

Vær venligst også opmærksom på, at e-kons modulet KUN er til korte beskeder og ikke længere komplekse problemstillinger.

Venlig hilsen

Lægerne

OPRETTELSESPROCEDURE:

Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til venstre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal.

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende en pinkode og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegne.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)

Når det er første gang du bruger e-portalen, har du kun rettighed til en begrænset del af portalen, du kan få yderligere rettigheder ved at kontakte din læge. Som udgangspunk har man altid rettighed til at sende beskeder til sin læge, forny recepter og forespørge om en tid såfremt klinikken anvender alle disse funktioner.